Hem » Kontakt

Kontakt

by runyourtable

Vi på RunYourTable välkomnar alltid frågor, feedback och förslag från våra användare och besökare. Här är de olika sätten att komma i kontakt med oss:

För snabbast respons – använd Skype

För oss är personlig kommunikation av största vikt, och vi föredrar att interagera direkt med våra användare. Du kan lättast nå oss via Skype, där vårt ID är live:.cid.d5c381bed0056b6c. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor, diskutera dina idéer eller lösa eventuella problem du kan ha med vår tjänst.

Kontaktformulär

Om du inte har tillgång till Skype, eller föredrar att skicka oss ett skriftligt meddelande, kan du använda vårt kontaktformulär nedan. Observera dock att vi får mycket spam via e-post, och det finns en risk att din förfrågan kan missas. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss via Skype för en mer omedelbar respons.

Tack för att du kontaktar oss på RunYourTable. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!