Hem » Vad kostar det att ladda en elbil på mcdonald’s

Vad kostar det att ladda en elbil på mcdonald’s

by runyourtable
0 comment

Så du har en elbil och är nyfiken på vad det kostar att ladda den på McDonald’s? Är du också bekymrad över huruvida det även är ekonomiskt hållbart? Du behöver inte oroa dig längre, för jag har kommit till undsättning.

Kostnaden för att ladda en elbil på McDonald’s

Låt oss börja med den centrala frågan: ”Vad kostar det att ladda en elbil på McDonald’s?” Svaret varierar beroende på det specifika McDonald’s var du laddar, samt din elbils modell och batteristorlek. Men generellt sett, priserna för offentlig laddning hos McDonald’s ligger oftast mellan 2 till 3 kr per kWh.

Varför McDonald’s?

Men varför ska du välja McDonald’s för att ladda din elbil? Svaret är enkelt: bekvämlighet. Medan din bil laddar upp kan du njuta av en Big Mac, en McFlurry eller bara surfa på internet med deras gratis WiFi. Laddning av elbilen kan ta upp till en timme, så varför inte använda tiden på bästa sätt?

Elektrisk bilmodell Batteristorlek Estimerad laddningstid
Nissan Leaf 40 kWh 40 min
Tesla Model 3 75 kWh 60 min
Volvo XC40 Recharge 78 kWh 75 min
Volkswagen ID.4 77 kWh 70 min

Effektiva besparingar

  • Planera din laddning: Genom att utnyttja tiden på McDonald’s för att äta eller ta ett break, kan du effektivt minska kostnaden för laddning av din elbil.
  • Utnyttja belöningssystem: Många McDonald’s platser erbjuder belöningssystem. Kanske kan du till och med få en gratisladdning med ditt nästa köp.

Att ladda din elbil på McDonald’s är både fördelaktigt och bekvämt. Det är ekonomiskt smart och ett utmärkt sätt att utnyttja tiden eff

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!