Hem » Vad är den lilla fickan på jeans till för

Vad är den lilla fickan på jeans till för

by runyourtable
0 comment

Vad är den lilla fickan på jeans till för?

Du kanske har märkt den – en liten ficka på framsidan av dina jeans, för liten för att hålla något av verkligt värde. Så vad är den lilla fickan på jeans till för?

Jo, tro det eller ej, den lilla fickan på jeans var ursprungligen designad för att hålla en fickur. Det stämmer, jeans är inte en modern uppfinning alls, utan de daterar sig tillbaka till 1800-talet när fickur var vanligt.

Men även om den är designad för att hålla ett ur, behöver inte det nödvändigtvis innebära att du använder den på det sättet idag. Nu kan du tänka, men vad kan jag passa fit i den lilla fickan? Låt oss dyka in i möjligheterna.

Föremål Passar det? Använd
Ett mynt Ja Till och från parkeringsautomater
Liten nyckel Ja Extra hem-nyckel
Läppbalsam Ja För torra läppar
Guitar pick Ja För overraskande jamsessioner

Mynt, små nycklar, läppbalsam, och givetvis, ett guitar pick, kan alla bekvämt lagras i den lilla fickan på dina jeans. Men även om du aldrig använder den lilla fickan, gladja dig över att veta att du är en del av en väldigt gammal tradition när du bär dina jeans.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!