Hem » Text till carola häggkvist jag vill ge dig, o herre, min lovsång

Text till carola häggkvist jag vill ge dig, o herre, min lovsång

by runyourtable
0 comment

Vem är Carola Häggkvist?

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest älskade artister, känd för hennes kraftfulla röst och hennes förmåga att beröra lyssnarna med sina sånger. Hennes sång ”Jag vill ge dig, o Herre, min lovsång” är ett uttryck för hennes djupa tro och hennes hängivenhet till musiken.

Sång Album Utgivningsår
Jag vill ge dig, o Herre, min lovsång Mitt i ett äventyr 1991
Fångad av en stormvind Much More 1990
Tom tom känner du min saknad Runaway 1989
Så länge jag lever Carola 1983

Vad innebär sången för Carola?

Sången ”Jag vill ge dig, o Herre, min lovsång” är ett uttryck för Carolas djupa tro och hennes förhållningssätt till musiken. Hon har många gånger uttryckt hur viktig hennes tro är för henne och hur mycket den påverkar hennes musikaliska skapande.

Andra med samma tro?

Det är ju ingen hemlighet att Carola inte är den enda artisten som funnit styrka och inspiration i sin tro. Andra kända artister som också uttryckt sin tro genom sin musik inkluderar Elvis Presley, Aretha Franklin och Johnny Cash.
Det var lite kort om Carola Häggkvist och hennes sång ”Jag vill ge dig, o Herre, min lovsång”. Hör gärna av dig om du undrar något mer!

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!