Hem » Text till busk margit jonsson uti vår hage där växa blå bär

Text till busk margit jonsson uti vår hage där växa blå bär

by runyourtable
0 comment

Busk Margit Jonsson – Den Udda Växten I Vår Hage

Har du någonsin undrat vad det är för märklig buske som växer uti vår hage? Den där som förvånansvärt nog producerar massor med blåa bär? Oroa dig inte, du är långt ifrån ensam. Låt mig berätta dig allt du behöver veta om den här underliga, men charmiga växten.

Vad är det för buske?

Det handlar om Busk Margit Jonsson. Ja, det är faktiskt namnet på busken. Eller närmare bestämt, det är det namn som mitt barnbarn kom på för att minnas den bättre. En annorlunda buske, definitivt – men milstolparna av färg, form och doft gör den till en ovärdelig del av vår hage.

Varför har den blå bär?

Bären är i själva verket väldigt användbara. De är söta, när de är mogna, och går utmärkt att tillaga till sylt. Vad de saknar i storlek, gör de upp i smaken!

Växt Bär Ålder
Busk Margit Jonsson Blå 17 år
Våra hallonbuskar Röda 9 år
Våra jordgubbsplantor Röda 6 år
Vårt äppelträd Gröna 23 år

Hur sköter man Busk Margit Jonsson?

Trots sin excentricitet är Busk Margit Jonsson överraskande lågunderhåll. Sommar är dess höjdpunkt – då blommar den vackraste blå nyans du kan tänka dig. Och bären? De kommer som på beställning, i en härlig kontrast mot blomningen.

Slutsats

Så där har ni det, växter kan vara förvånansvärt komplexa och fascinerande. Och med tanke på dess unika karaktär, knepiga namn och förtjusande blå bär, är det ingen tvekan om att Busk Margit Jonsson säkerligen toppar listan!

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!