Hem » Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

by runyourtable
0 comment

Den brittiska Rosie Huntington-Whiteley är supermodellen som är född den 18 april år 1987 i Plymouth i England och är idag 35 år. Sedan 2010 är hon tillsammans, och nu mera gift med den kände skådespelaren Jason Statham. Tillsammans har Rosie och Jason två barn, Jack och Isabella.

Började i modellbranschen i ung ålder

Redan som 16-åring lämnade hon skolan för henens första modelljobb för Levi´s jeansreklam. Rosies första stora genombrott blev året efter när hon reste till New York City för en fotografering med Teen Vogue. Samma år gjorde hon sin catwalkdebut tillsammans med Naomi Campbell i New York City. Bruce Weber fotograferade även sedan Rose samma år för Abercrombie & Fitch.

Victoria’s Secret och Marc & Spencers

I början av 2006 skrevs hon även på samarbete med underklädesmärket Victoria’s Secret och gjorde sin debut på märkets modevisning i Los Angeles. Hon är även igenkänd för att ha designat flera kollektioner för Marc & Spencers.

Tar över skönhetsbranschen

Nu har Rosie även gett sig in i skönhetsbranschen med sitt egna varumärke, Rose Inc. Rosie har själv blivit sminkad i över två decennium och har mycket kunskap att tillföra till hennes nya skönhetsmärke. Detta skönhetsmärke är fortfarande i startgroparna, men har redan nu lanserat en del ikoniska produkter och ser ut att ta marknaden med storm.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!