Hem » Robert Wells Miss’ soutaen tuulessa

Robert Wells Miss’ soutaen tuulessa

by runyourtable
0 comment

Musikern och kompositören Robert Wells har en gedigen musikkatalog. Miss’ soutaen tuulessa är en av många låtar skrivna av honom. Wells har arbetat aktivt med musik sedan 1986 och hans senaste album släpptes 2017. Musikintresset har alltid funnits med Wells som redan i grundskolan gick i musikklasser.

Samarbeten med stjärnstatus

Under sin långa karriär har Robert Wells hunnit med flera samarbeten med världskända stjärnor. Däribland Michael Bolton, Céline Dion, Lena Philipsson och Lill-Babs för att nämna några.

Wells komponerar egen musik och rör sig i många olika genrer som jazz, klassiskt, pop och rock. Han är en omtyckt musiker och medverkar ofta i olika TV-program. Bland annat var han en av pianisterna i Så ska det låta.

Utöver det har Wells släppt flera soloalbum och det är i hans sjunde album vi hittar Robert Wells Miss’ soutaen tuulessa från 1994.

Musik i blodet

Redan i skolan gick Robert Wells som sagt i musikklass och utbildade sig vidare på Kungliga Musikhögskolan senare. Därefter började han arbeta professionellt inom musik och har gjort sedan dess.

Under hösten 2022 gästar Robert Wells 16 orter runtom i landet med sin senaste turné. Där spelar han bland annat musik som han komponerat med Prags symfoniorkester.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!