Hem » Kan man se om man screenshot på instagram story

Kan man se om man screenshot på instagram story

by runyourtable
0 comment

Kan man se om man screenshot på Instagram story?

Vänners, jag har fått en hel del frågor nyligen om Instagram och screenshots. Specifikt, ”kan man se om man screenshot på Instagram story?” Häng kvar, här kommer svaret!

Men först, låt oss skapa lite ordning i frågan. Instagram är känt för dess många funktioner och inställningar. Det kan vara lite förvirrande att hålla reda på alla. Så, här har vi en snabb översikt:

Funktion Notifikation Lanseringsår
återspela en story Nej 2017
screenshot av DM Ja 2018
ta en screenshot av en story Nej 2018
screenrecording av en story Nej 2018

Hoppas att det var klargörande? Nu till svaret på er fråga.

Kan man se om någon tar en screenshot på din Instagram story?

Nej, mina vänner! Om någon tar en screenshot på din Instagram story, kommer du inte att bli notifierad. Instagram testade en gång i tiden denna funktion, men bestämde till slut att inte införa den.

Detta betyder att du, eller någon annan, kan ta screenshots av alla Instagram stories du önskar, utan att värden kommer att bli informerade om det. Så bildbevis på den där galet roliga eller pinsamma storyn kan lätt stanna mellan er och era kompisar!

Med detta sagt, var alltid medveten och respektfull mot andras integritet. Bara för att Instagram tillåter det, betyder inte att du ska göra det. Kom ihåg, Golden Rule gäller alltid!

Med detta klarlagt, vad mer vill du veta om?

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!