Hem » Kaiya Bella Luna Stormare

Kaiya Bella Luna Stormare

by runyourtable
0 comment

Peter Stormare. en känd svensk skådespelare som de flesta svenskar vet vem det är. Han är också känd över hela världen för sina många roller i stora filmer från Hollywood.

Om Kaiya Bella Luna Stormare

Peter Stormare har två stycken döttrar, den äldsta dottern heter Kelly och kommer från ett tidigare förhållande. 2008 gifte sig Peter med Toshimi Stormare som är hans nuvarande fru. De har en dotter tillsammans som heter Kaiya Bella Luna Stormare.

Hon är 13 år och föddes 2009. Till skillnad från sin äldre syster fruktar hon inte rampljuset. Hon är ofta med pappa på hans premiärer och de syns tillsammans på röda mattan.

Ansiktet utåt för Bauhaus

Peter har sedan en tid tillbaka varit ansiktet för Bauhaus och syns i alla deras reklamfilmer. I en av de senare reklamfilmerna syns Kaiya Bella Luna Stormare tillsammans med sin pappa. I filmen syns de tillsammans när det bygger ihop diverse saker i trädgården framför ett hus.

Hon har precis som pappa Peter en naturlighet framför kameran vilket väcker många frågor. Kommer Kaiya ta efter sin far och bli en skådespelerska? Det ser onekligen ut som hon har det i sig och skulle hon välja den vägen i livet har hon säkerligen en ljus framtid framför sig.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!