Hem » Hur vet man om en tjej är intresserad sms

Hur vet man om en tjej är intresserad sms

by runyourtable
0 comment

Hur vet man om en tjej är intresserad via sms?

Vi lever i ett digitalt århundrade där mycket av vår kommunikation sker genom textmeddelanden. En utmaning som många stöter på är att finna ut om en tjej är intresserad bara genom att läsa hennes sms. Hur vet man då om en tjej är intresserad via sms?

Titta efter tecken

Om en tjej är intresserad av dig kan hon skicka textmeddelanden först, ställa mycket frågor för att lära känna dig, skicka emojis för att uttrycka känslor och använda utropstecken för att skapa uttrycksfulla kommentarer. Hon kan också skicka långa sms som visar att hon har gjort en ansträngning att formulera hennes tankar.

Tillverk Kännetecken Exempel
Skickar textmeddelanden först Visar intresse att prata ”Hej! Hur mår du?”
Ställer mycket frågor Vill lära känna dig ”Vad gör du på fritiden?”
Använder emojis Uttrycker känslor ”Jag tycker om att hänga med dig 😊”
Långa meddelanden Visar ansträngning och intresse ”Jag hade så trevligt när vi hängde ut förra helgen…[fortsatt text]”

Hur svarar man?

Kom ihåg att om en tjej verkar intresserad, bör du också visa intresse tillbaka! Svara på hennes frågor, ställ motfrågor och visa entusiasm för att lära känna henne. Var respektfull och genuin, men framförallt – var dig själv!

Det är varken en vetenskap eller en konst att tolka tecken på intresse via sms. Istället handlar det om att förstå kommunikation, och att respektera personen på andra sidan skärmen.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!