tisdag, december 5, 2023
Hem » Hur mycket merit behöver man för att komma in på fordon

Hur mycket merit behöver man för att komma in på fordon

by runyourtable
0 comment

Kriterier för fordon: Hur mycket merit behöver man?

Så, hur mycket merit behöver man för att komma in på fordon då? Svaret är att det kan variera beroende på vilken utbildning du väljer, och även beroende på konkurrensen om utbildningsplatserna. Men låt oss klargöra det lite mer, luta dig tillbaka och ta en titt på tabellen nedan.

Utbildning Medel meritvärde Antal Platser
Fordonsteknik – Gymnasium 200 30
Fordonsteknik – YH 250 25
Fordonsteknik – Universitet 350 20
Fordonsteknik – Påbyggnadsutbildning 300 15

Varför skiljer sig meritvärdena?

Nu undrar du kanske, varför är det sådan skillnad i meritvärden? Det beror på att vissa utbildningar är mer eftertraktade än andra. Dessutom måste man ta hänsyn till saker som antal ansökningar och antal tillgängliga platser. Plus meritvärdet kan påverkas av vilka kurser du har läst.

Hur kan jag öka mina chanser?

Vill du öka dina chanser att komma in? Tja, du kan fokusera på att höja ditt meritvärde! Ta extra kurser, förbättra dina betyg, eller varför inte prova på Praktisk erfarenhet? Oavsett vad, var ihårdig och målmedveten – du kan klara det!

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!