Hem » Hur mycket kostar en Tesla att köpa eller leasa?

Hur mycket kostar en Tesla att köpa eller leasa?

by runyourtable
0 comment
TESLA2

Om du är sugen på en elektrisk bil har du kanske funderat på en Tesla. Trots att många bilmärken  nu för tiden tillverkar både helelektriska- och hybridbilar är det många som tänker “Tesla” när de tänker på elektriska bilar. Teslas marknadsföring har således varit mycket lyckad. 

Men du är alltså sugen på en Tesla och börjar fundera på hur mycket den skulle kosta dig. Kanske är du trött på de stigande bensinpriserna, eller så är du en miljökämpe med bilbehov. Kanske vill du bara ha en cool bil med infällbara handtag? Det spelar ju egentligen ingen roll varför. 

Hur mycket kostar en Tesla model 3?

Precis som andra bilmärken har Tesla flera olika modeller med olika prisklasser. Det kan därför vara värt att sätta sig ner och googla “hur mycket kostar en Tesla cybertruck” eller “hur mycket kostar en Tesla model 3” för att få fram bästa pris. På så vis kan du också läsa på lite mer om de olika modellerna och tänka ut vilken som passar dig och dina behov. 

Teslas model 3 kom till Sverige 2019 och var då Teslas billigaste modell. Den har fyra dörrar, är helt eldriven och när den kom förväntades den kosta cirka 380 000 kronor i grundutförandet. Idag finns begagnade model 3 som säljs för över sexhundra tusen kronor. 

Hur mycket kostar det att leasa en Tesla?

Om du istället är intresserad av att leasa din Tesla får du betala strax över sjutusen kronor i månaden i leasingavgift. Du får däremot tillgång till din Tesla snabbare än om du ställer dig på en väntelista för att köpa en helt ny. Oavsett hur du får tag i din Tesla så kan det var skönt att slippa tanka. 

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!