Hem » Hur många gånger har real madrid vunnit champions league

Hur många gånger har real madrid vunnit champions league

by runyourtable
0 comment

Real Madrid och Champions League – en verklig kärlekshistoria

Just det, du hörde rätt! Real Madrid och Champions League har en relation som sträcker sig över årtionden. Men har du någonsin tänkt på, ”hur många gånger har Real Madrid vunnit Champions League”? Om du inte har det, är det dags att du får veta det nu.

Årtal Motståndare Resultat
1956 Stade de Reims 4–3
2002 Bayer Leverkusen 2-1
2014 Atletico Madrid 4-1
2018 Liverpool 3-1

Så nå, hur många gånger vet du att Real Madrid har vunnit UEFA Champions League? Svaret är tretton. Ja, du läste rätt. Tretton gånger har denna stolta fotbollsorganisation lyft denna prestigefyllda trofé.

Real Madrids framgång kommer inte av en slump. Framgången ligger i klubbens förmåga att anpassa sig, att alltid vara på topp, och självklart i sin fantastiska skara av talentfulla fotbollsspelare genom åren. Real Madrid har alltid haft en stark och beslutsam inställning, de är redo att möta varje utmaning och de är alltid redo att ge sitt bästa. Det är detta som verkligen definierar dem och vilka är vi att argumentera mot tretton Champions League-titel?

Fungerar gamla framgångar i framtiden?

Men du kanske tänker, ”Hur är det med framtiden? Kan Real Madrid fortsätta räkna Champions League-titlar?” Visst, ingen kan förutsäga framtiden. Men om deras historia och framgång i turneringen är något att döma av, så kan vi nog förvänta oss att se mer av Real Madrid i Champions League-finalerna i kommande år.

Så nästa gång någon frågar dig, ”hur många gånger har Real Madrid vunnit Champions League”, kan du stolt säga, ”Tretton gånger… och räknar!”

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!