fredag, februari 23, 2024
Hem » Harald Nyborg – att trivas i växthuset året om

Harald Nyborg – att trivas i växthuset året om

by runyourtable
0 comment

Drömmer du om ett växthus fullt av prunkande tomater och sol som strilar genom gröna blad? Sommaren kan kännas som en evighet bort när löven gulnar på träden. Men ett växthus kan faktiskt hjälpa dig genom höstmörkret. Besök Harald Nyborg och låt dig inspireras.

Snabbfakta om Harald Nyborg

Grundat1904 i Odense, Danmark
SäljerBygg, inredning, trädgård, verktyg, hobby m.m.
Antal butiker i SverigeEn, i Löddeköpinge
Antal olika varorCirka 13 000

Inred växthuset inför hösten hos Harald Nyborg

De flesta förknippar nog växthus med sommaren men genom ett enkelt besök på Harald Nyborg i Löddeköpinge kan du inte bara skaffa själva växthuset, utan även uppgradera det till det mysigaste tillhållet under hela hösten. När mörkret kryper närmare under september kan du fixa den rätta känslan genom att:

 • Hänga upp ljusslingor i taket
 • Inreda med kuddar och plädar
 • Ställa fotogenlampor på bordet
 • Plantera ljung i krukorna.

Växthuset håller värmen även under hösten och du kan spendera många kvällar där. Varför inte spela ett spel eller läsa en bok? Du kan till och med passa på att köpa en sovsäck på Harald Nyborg och övernatta i växthuset.

En mysig Halloween hos Harald Nyborg

När oktober kommer är det snart dags att pynta för Halloween. Ingen i Sverige är bättre på Halloween än Harald Nyborg så åk tillbaka dit för all del. När det kommer till Halloween finns det två vägar: den mysiga pumpavägen eller den skrämmande spökvägen.

Om du väljer den mysiga vägen är det lätt att göra om ditt växthus till en skördefest. Det enda du behöver är:

 • Pumpor i alla färger och former
 • Halm att sprida på golvet
 • Korgar att lägga godsakerna i.

På det sättet kan du bjuda in hela grannskapet till ett hejdundrande kalas som livar upp hösten.

Fler sätt att pynta växthuset till Halloween

Om du istället väljer den läskiga vägen finns det mycket du kan göra för att förvandla ditt växthus till ett spökhus. Här är möjligheterna näst intill oändliga, bara din fantasi sätter gränser. Här är några tips på obehagliga överraskningar i ditt växthus:

 • Häng spindelväv från taket
 • Ställ in lampor med grönt eller blått ljus och rikta ljuset uppåt genom taket
 • Koka slime och smeta in glasväggarna med det (om du gillar att skrubba)
 • Skaffa en rökmaskin och lämna dörren på glänt
 • Ställ in hundratals trädgårdstomtar i växthuset.

Den som inte blir skrämd av den sista punkten kommer inte skrämmas av någonting.

Jul i växthuset med Harald Nyborg

Efter Halloween kan du säkert behöva en paus för att lugna nerverna. Det är dock inte långt kvar till den efterlängtade julen så snart pumporna har städats bort. Vintern är kanske inte en säsong som man vanligtvis spenderar i ett växthus men du skulle bli förvånad över hur väl det fungerar att ta en fika när frosten klättrar på glasväggarna. När det gäller jul kan du verkligen gå lös och pynta precis hur du vill. Glöm inte att inreda med några fluffiga filtar som skydd mot vinterkylan.

Förbered våren hos Harald Nyborg

När tjugondag Knut har dansat ut julen väntar långa månader av mörker och fattigdom. Nej, det är precis den typen av tankar du inte ska fastna i! Så fort det vänder mot ljusare tider är det nämligen dags att börja förbereda ditt växthus inför våren. Det är då det verkligt roliga arbetet börjar.

Förslagsvis åker du nu tillbaka till Harald Nyborg i Löddeköpinge, som är vida känt för att vara en metropol vad det gäller växter och odling. Både chili och paprika är plantor som ska sättas i jord tidigt på säsongen och som älskar växthus.

Utan att du ens tänkte på det har du nu tagit dig igenom hela den mörka säsongen med hjälp av ett växthus och Harald Nyborg. Och om du har tänkt det så är halva jobbet redan gjort!

Inga fler svenska Harald Nyborg-butiker

Harald Nyborg lade ned övriga butiker i Sverige den 13 januari 2019. Så tyvärr hittar du inte längre någon fysisk butik i MalmöSvågertorp, Kristianstad, Helsingborg, Halmstad, Växjö, Göteborg eller på något annat ställe där de tidigare fanns.

Du kan dock fortfarande handla från dem via deras e-handel på www.harald-nyborg.se.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!