Hem » Föräldrar som inte bryr sig om sina vuxna barn

Föräldrar som inte bryr sig om sina vuxna barn

by runyourtable
0 comment

Föräldrar som inte bryr sig om sina vuxna barn

På livets väg kommer vi ibland till en punkt där vi känner oss ensamma, mycket mer när våra egna föräldrar inte bryr sig om oss, även om vi är vuxna. Är du en av de förföljda, hänga i luften utan att veta hur du ska hantera situationen? Släppna inte! Jag tänker hjälpa dig att tyda detta komplexa ämne.

Sök förståelse

Innan man blir bitter, börjar man med att söka förståelse. Kanske bryr de sig, men uttrycker inte sin omsorg på ett sätt du förstår? Eller kanske har de sina egna problem att brottas med?

Tillåt ditt inre barn att läka

Det är okej att känna sig sårad och övergiven. Tillåt ditt inre barn att uttrycka och bearbeta dessa känslor. Det är första steget för att uppnå fred.

Sök stöd från andra

Du är inte ensam i det här. Påminn dig själv om att det finns andra människor i ditt liv som bryr sig om dig.

Bygg dina egna gränser

Slutligen är det viktigt att du skapar dina egna gränser för att skydda dig från ytterligare skada. Du väljer hur mycket utrymme dessa individer kan ha i ditt liv.

Zon Självkänsla Känslor
Sök förståelse Hög Sorg
Tillåt läkning Mellan Förvirring
Sök stöd Låg Ensam
Bygg gränser Hög Stabil

Kom ihåg att du är värdig av kärlek och omsorg. Du behöver inte nödvändigtvis söka det från dina föräldrar. Bygg ditt stödnätverk och vinn självständighet och styrka. Du är det enda som kan erbjuda bästa möjliga omsorg för dig själv!

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!