Hem » Du får inte vara med i våran syförening mer

Du får inte vara med i våran syförening mer

by runyourtable
0 comment

När du får beskedet: ”Du får inte vara med i våran syförening mer”

Om jag får prata helt öppet, det är inte alls kul när man blir utkastad från en gemenskap man har varit en del av. Särskilt från en syförening där hjärtat har lagts ner i varje stygn och söm. Så vad gör man när man får beskedet – ”du får inte vara med i våran syförening mer”?

Analysera situationen

Först och främst är det viktigt att sätta sig ner och tänka igenom det hela. Varför blev du utkastad? Finns det möjlighet till förbättring eller överklagan? Det är verkligen svårt att svälja, men ingen väg framåt kan hittas utan att först acceptera situationen.

Händelse Emotionell respons Möjlig lösning
Utesluten från syföreningen Chock, ilska, sorg Acceptera, analysera och agera
Verksamhetens ovilja att kommunicera Frustration, Förvirring Prova att öppna kommunikationskanaler
Brister i gruppens dynamik Obehag, Oro Bygg ett stödjande nätverk
Personlig utveckling stoppad Rädsla, Internaliserad ilska Utforska nya hobbyer, aktiviteter och gemenskaper

Öppna dialogen

Om du fortfarande inte förstår varför du blev utkastad, försök att öppna en dialog. Detta kanske inte får dig tillbaka i föreningen, men det kan ge några svar och kanske till och med någon form av försoning. Dessutom är det alltid utvecklande att öva på att stå upp för sig själv och uttrycka sina känslor på ett konstruktivt sätt.

Nyorientera och växa

Sist men inte minst, kom ihåg att även om dörren till syföreningen är stängd, finns det många andra dörrar som är öppna. Kanske är det här en möjlighet att upptäcka en ny hobby, möta nya människor eller till och med starta din egen förening. Det väsentligaste är att

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!