Hem » Du är inte klok, madicken tv-program

Du är inte klok, madicken tv-program

by runyourtable
0 comment

Du är inte klok, Madicken!

Om du någonsin har stannat upp mitt i ditt händelserika liv och frågat dig själv ”Varför lär jag mig inget från mitt liv?”, då kan du kanske hitta några svar i den älskade svenska tv-serien ”Du är inte klok, Madicken”.

Men vad betyder egentligen uttrycket ”Du är inte klok, Madicken?” Är det bara ett lustigt sätt att beskriva Madickens oberäkneliga beteende, eller finns det mer bakom det än bara lek och skratt? Låt oss ta reda på det!

Madickens äventyr

Madicken är kanske mest känd för sina extraordinära äventyr och sin okontrollerade energi. Men det är just detta som leder till att hon ofta hamnar i trubbel – och det är här ”Du är inte klok, Madicken” kommer in.

Mer än bara ord

Uttrycket ”Du är inte klok, Madicken” är mer än bara ord. Det är en uppmaning till varje tittare att ifrågasätta sitt eget beteende, att ta till sig livets utmaningar och att våga drömma stort, precis som Madicken gör.

Du är inte klok, Madicken Typlevelse Rollefigurer
TV-serie Drama/Komedi/Äventyr Madicken, Lisabet, Abbe, Alva
År 1979
Skådespelare Jonas Hellborg, Liv Alsterlund, Monica Nordquist
Regissör Göran Graffman

Slutsord

Så nästa gång du hittar dig själv mitt i livets virvelvind, kom ihåg: Du är inte klok, Madicken! Och det är precis så det borde vara.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!