Hem » Clark Olofsson & Marijke Demuynck

Clark Olofsson & Marijke Demuynck

by runyourtable
0 comment

Netflix-produktionen ”Clark” har gjort den ökände rånarens liv till en succé.

Clark själv håller dock inte riktigt med om hur dem tolkar honom i serien. Trots det har han ännu inte sett den själv. Till tidningen Amelia säger han dessutom bestämt, att han aldrig skulle ha stulit smycken från kvinnor som han precis har legat med.

Den 5 maj hade ”Clark” Netflix-serien premiär. Efter bara en vecka var den bland de mest spelade serierna på Netflix.

”Vafan var det som hände?”

Huvudpersonen: Clark Olofsson & Marijke Demuynck, 75. En av Sveriges mest kända kriminella personer spelas av inte mindre än Bill Skarsgård, 31.

Att hans namn, återigen är namnet som kommer från allas munnar har inte gått honom förbi. Clark vill inte nämna någonting om vad han fått för sina memoarer från ”Vafan var det som hände?”. Produktionen ville dessutom inte ha honom inblandad, så han fick hålla sig borta. Men han säger att han ändå är nöjd och att dem fick fria händer.

Jagad i Sverige

19 år var han när han medverkade i inbrottet när hans vän skjutit en polis. Gisslantagning, narkotikasmuggling, Bankrån och mordförsök. Är bara några bråkdelar av de brott som Clark Olofsson suttit inne i fängelse för.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!