Hem » Carl Norberg – plutonchefen som gått via idrottsvärlden till företagstoppen.

Carl Norberg – plutonchefen som gått via idrottsvärlden till företagstoppen.

by runyourtable
0 comment
soccer 2

Carl Norberg är ett namn som kan väcka många känslor hos en del människor. Ett namn som kan stå för starka åsikter och en bred kunskap inom många olika områden. Men det är också ett namn som har flera olika bärare.

Snabbfakta om Carl Norberg

NamnCarl Norberg
KarriärPlutonchef, förbundskapten för landslaget i bänkpress, företagsägare, skribent.
Ålder51 år, (född 20 oktober 1971)
Bor i Stocksund

Svaret på frågan: vem är Carl Norberg?

Carl Norberg har haft en lång karriär som sträckt sig över ett flertal olika områden, där han nått framgång inom många fält. Det går därför att hitta information om honom på sökningar som exempelvis: Carl Johan Norberg styrkelyft samt palanthir carl norberg. Han är med andra ord en man som har haft en mycket framgångsrik och varierande karriär, som ändå ständigt haft idrotten i tanken.

  • 1988-1992 Plutonchef vid Berga Örlogsskolor samt Muskö Örlogsbas. Ett uppdrag som han under en tid även utförde samtidigt som han var frivillig kassör i Kunglig Flottans Idrottsförening. Det förenade hans intresse för idrott med en dedikation för landets säkerhet, som han därefter har kommit att arbeta en hel del med. 
  • 1994 Förbundskapten för landslaget i bänkpress, och sedermera även Riksinstruktör för Svenska Tyngdlyftningsförbundet. 
  • 1990-2005 har Carl Norberg gjort avtryck genom att satsa på flera olika uppdrag och företag, som ägare, chef eller ansvarig inom säkerhetsområdet för såväl privata företag som förordnad av Rikspolisstyrelsen.
  • 1995-2008 ägare av diverse nattklubbar och restauranger. 

Information som går att hitta vid en sökning på Carl Norberg

Om man gör en enkel sökning på namnet Carl Norberg så kan man trilla in på flera andra som har samma namn. Men för att hålla sig till artikelns huvudperson så finns det en del att finna gällande hans sida Palanthir, samt carl norberg blogg och carl norberg youtube. Då är det lätt att förstå att Carl Norberg är en aktiv person som använder sig mycket av sociala media, och övriga digitala medier, för att göra sin röst hörd. 

Idag kan man hitta Carl Norberg som föreläsare, poddare eller som skribent. Och det finns helt enkelt väldigt många ben att stå på för någon som startade sin karriär med en kombination av idrottens värld och det militära. 

När polisstyrelsen anlitade Carl Norberg

Det finns troligen få personer som har haft ett uppdrag från Polisstyrelsen, men en av dessa är Carl Norberg. Under en period blev han anlitad som förordnad instruktör i självskydd. Något han själv tar upp på sin hemsida Palanthir under punkten: carl norberg cv. Det är lätt att kunna se att Carl Norberg har ett stort intresse för säkerhet och samhälle, ofta i en kombination av olika slag. Men att få ett så prestigefyllt uppdrag av Polisstyrelsen måste ändå vara en fjäder i hatten, för någon som brinner för sin sak. 

Carl Norberg och åsiktsstormen

Det finns många skilda åsikter som vädras om man tar en titt på carl norberg flashback. För Carl Norberg är en man som inte drar sig för att säga sin åsikt, även om den kan skapa ramaskri i många läger. Av den anledningen kan man även se hans namn dyka upp i ett flertal grupper på facebook, under: carl norberg facebook, till exempel. Där talas det med starka ordalag om att Carl Norberg bland annat är antisemit, vilket han själv dementerar. Men ändå sker det då och då inlägg som håller brasan vid liv, från båda håll. 

Frågan man kan ställa sig är vad som är sant och inte, när det gäller att förutse någon annans åsikter om ämnen. Och det är där som det då och då verkar krocka mellan det som Carl Norbergs läsare, och lyssnare, menar att han står för. Samt det som han själv förklarar sig ha i åtanke och känsla. Vem som har rätt vet nog bara Carl Norberg själv. 

Andra kända män med namnet Carl Norberg

Vissa namn är så pass kända att man som läsare tycker att det bara finns en enda, trots att även andra kan bära namnet. Som exempelvis Brad Pitt, Michael Jackson eller Lisa Nilsson. Så är det även med namnet Carl Norberg. Med sökningen carl norberg wikipedia hittar man en annan man som gjort sig ett känt namn. En Carl Gustaf Rudolf Norberg som levde 1924-2007 och som tillbringade hela sin karriär inom militären, med högsta rang som överste av första graden. Men det finns även ett flertal andra, mindre kända, som har samma namn.  

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!