Hem » Allt du behöver veta om Caia smink

Allt du behöver veta om Caia smink

by runyourtable
0 comment
make over1

De senaste åren har Caia smink varit på mångas läppar, ibland till och med bokstavligen. För visst finns det även läppstift bland det stora sortiment smink Caia producerar. Men vilken produkt är egentligen populärast bland, de ofta relativt unga, köparna? 

Snabba fakta om Caia smink:

Märke:Caia
Produkt:Smink
Prisklass:Medel
Grundare: Bianca Ingrosso 

Så blev Caia smink populärt i Sverige 

Ingen var förvånad när Caia snabbt blev populärt i hela Sverige. Bakom märket står nämligen ingen mindre än den nationella superstjärnan Bianca Ingrosso, och alla hennes tusentals följare på sociala medier var mer än sugna på att testa hennes sminkprodukter. 

Biancas intresse för smink var redan sedan tidigare vida känt. I många vloggar på YouTube hade Bianca tipsat om favoritprodukter och gjort tutorials kring hur hon själv sminkade sig. Allt ifrån den perfekta mascaran till hur man lättast skapade konturer i ansiktet hade Bianca guidat sina följare kring. 

Caia säljs bara på hemsida

När Caia väl lanserades gjordes detta på en egen portal. Att tro att man skulle kunna köpa Caia smink på Kicks kunde publiken snabbt lägga ner. Här var det den alldeles egna, och otroligt stilsäkra, hemsidan som gällde och produkterna gick åt som smör i solsken. Produkter som Bianca själv tipsat lite extra om sålde snabbt slut och fansen fick skriva upp sig på listor för att meddelas när produkter återkom i lager. 

Bakom Caia fanns det dock fler personer än bara Bianca Ingrosso. Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch var alla delaktiga i sminkmärket på ett eller annat sätt. Vanessa syntes då och då till på Biancas Instagram och skaffade sig även hon en relativt stor följarskara. Killarna, däremot, höll sig nästintill helt i bakgrunden. 

Caias kontor ser ut som en stor godisbutik för smink

Vid tiden för Caias lansering var Bianca aktuell som huvudperson i dokusåpan Wahlgrens värld. Tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren visade Bianca upp sitt dagliga liv i såpan och självklart lät hon även tittarna följa med på resan med Caia. Tv-programmet blev på så vis en lysande reklampelare för Caia. Bianca passade också på att låta filmteamet följa med på diverse reklamfilmsinspelningar för sminkmärket och tittarna fick även kliva in i Caias kontor. 

I takt med Caias framgång växte detta sistnämnda kontor. I senare avsnitt av Wahlgrens värld kunde Bainca visa upp Caias nya kontor som nästan liknade en stor godisaffär. Inrett i rosa och vitt kunde den intresserade få kika på det gigantiska kontoret, på många vis likt en stor butik. 

Någon Caia-butik har dock ännu inte öppnat. Hemsidan är fortfarande den enda platsen där det ges möjlighet att lägga vantarna på ett eftertraktat läppstift eller en snyggt utformad foundation. Då och då delar Bianca med sig av någon rabattkod som blir en form av rea i webbutiken. Att låta andra återförsäljare ta hand om affärerna har hittills helt enkelt inte verkat vara aktuellt för Caia. 

Caias smink gör Bianca Ingrosso evigt aktuell

Bianca Ingrosso har på alla sätt tagit på sig rollen som ansiktet utåt för Caia. När recension efter recension totalt sågade Caias julkalender år 2021 var det Bianca själv som fick bära hundhuvudet. I sina kanaler gick hon personligen ut och förklarade julkalenderns innehåll för sina följare och hon har senare berättat hur jobbigt det var för henne att ensam ta på sig ansvaret för denna produkt. 

Anledningen till att julkalendern hamnade i blåsväder var köparnas åsikter om kalenderns pris kontra vad den innehöll. Konsumenter menade att Bianca lurat dem då de ansåg att innehållet inte var så exklusivt som de förväntat sig. Många valde att returnera sin julkalender som, när den släpptes, sålde slut på bara någon timme. 

Som tur var lade sig stormen kring kalendern relativt snabbt och Bianca kunde fortsätta skapa skönhetsklassiker som:

  • BB-stick. En typ av foundation i fast form.
  • That dewy look. En settings spray som får sminket att sitta bättre. 
  • Classy. En palett med fyra olika nyanser att lyfta fram ansiktsfärgen med. 

På senare tid har Caia även lanserat en hudvårdsserie. Hudvårdsprodukterna ska enligt Caias hemsida fungera på alla hudtyper. Det är med andra ord inte bara smink som Caia saluför numera. 

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!