Hem » Amber Heard Elon Musk

Amber Heard Elon Musk

by runyourtable
0 comment

Du har säkert läst om Amber Heard i nyheterna den senaste tiden, i samband med hennes rättegång mot Johnny Depp. Rättegången livesändes och blev en världsnyhet, med nya artiklar, teorier, kommentarer och reaktioner varje dag.

En till person som du förmodligen hört mycket om det senaste är Elon Musk. Hans köp av Twitter, politiska kommentarer och allmänt skämtsamma ton leder till nya nyhetsartiklar om honom var och varannan dag.

Det du kanske inte visste är att Amber Heard och Elon Musk varit romantiskt involverande med varandra.

Tidslinjen Amber Heard Elon Musk

Första gången Musk och Heard började synas tillsammans var 2016, medan hon fortfarande var gift med Johnny Depp. Officiellt höll de båda tyst om sitt förhållande, och det var inte förrän efter Amber och Depps skilsmässa avklarats i början av 2017 som de båda gick ut officiellt som ett par.

Detta förhållandet höll inte mer än fyra månader, innan de till slut gjorde slut i Augusti samma år. Det ryktas om att de dejtade till och från under några månader efter det, innan de skildes för gott.

Johnny Depp ger en annan historia

I rättegången påstod Johnny Depp att Amber började dejta Elon redan en månad in i deras äktenskap. Musk har varken dementerat eller bekräftat detta, utan har valt att inte kommentera Depps påstående.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!