Hem » Allt förmår jag i honom som ger mig kraft

Allt förmår jag i honom som ger mig kraft

by runyourtable
0 comment

Allt förmår jag i honom som ger mig kraft!

Känner du dig ibland trött, mentalt utmattad eller oförmögen att ta itu med dagens uppgifter? Det är vi alla ibland. Men oroa dig inte, vännen. Jag vill dela med mig av en personlig grundpelare som ger mig styrka – ”Allt förmår jag i honom som ger mig kraft”. Jag hoppas att du också kan dra nytta av det.

Vad betyder detta uttryck egentligen?

Inramat i dess ursprungliga kontext, kommer dessa kraftfulla ord från Bibeln, nämligen från brevet till Filipperna i Nya Testamentet. Uttrycket betyder att genom Gud kan vi övervinna alla hinder och utmaningar vi står inför.

Men även om du inte är troende, kan du fortfarande dra nytta av filosofin bakom dessa ord. För att förstå detta bättre, låt oss se det genom ett annorlunda perspektiv.

Ords betydelse Troende Icke-troende
Allt förmår jag Vi kan övervinna allt med Guds hjälp Vi har kraften inom oss att övervinna alla utmaningar
i honom Hänvisar till Gud Kan hänvisa till individens inre styrka och vilja
som ger mig kraft Vi får kraft genom Gud Vi ger oss själva kraft genom vår inställning och viljestyrka

Vad kan vi lära oss från detta?

”Allt förmår jag i honom som ger mig kraft” kan säkerligen fungera som en daglig påminnelse om vår inneboende potentiella kraft och kapacitet. Oavsett vad livet kastar på oss, insikten att vi har förmågan och styrkan inom oss för att ta oss igenom kan ge oss modet att stå upp och möta utmaningarna.

För dig som känner att du behöver lite extra styrka i ditt liv, tänk på det här:

  • Vi är Starkare än vi tror
  • Vi kan Och kommer att navigera genom svårigheter
  • Allt är möjligt, med rätt inställning

Vännen, ”allt förmår jag i honom som ger mig kraft” är inte bara ord – det är en livsstil. Låt dessa kraftfulla ord ringa

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!