Hem » 5 frågor du inte får missa att ställa på intervjun

5 frågor du inte får missa att ställa på intervjun

by runyourtable
0 comment

5 frågor du inte får missa att ställa på intervjun

Att bli inbjuden till en arbetsintervju är alltid spännande. Men att förbereda dig själv med de rätta frågorna kan vara avgörande för att du ska sticka ut bland andra sökande. Här presenterar vi fem av de absolut viktigaste frågorna som du borde ställa under intervjun för att verkligen visa upp din bästa sida.

Fråga Anledning Möjligt svar
Vad är de viktigaste färdigheterna för att lyckas i den här rollen? För att lära dig mer om vilka färdigheter arbetsgivaren prioriterar. Detta kan ge dig insikt i vilka områden du kanske behöver fokusera på om du blir anställd.
Kan du berätta mer om företagskulturen här? För att avgöra om du skulle trivas i företagets miljö. Om du känner att företagets kultur matchar dina egna arbetsvärden, har du en högre chans att trivas med jobbet.
Vilka utmaningar kan jag förvänta mig i rollen? För att förstå vad som förväntas av dig och vad du behöver förbereda dig på. Genom att känna till huvudutmaningarna kan du bättre bedöma om den här rollen är rätt för dig.
Vad erbjuder företaget för karriärmöjligheter? För att få en bild av dina möjligheter till progress och utveckling. Om företaget erbjuder goda möjligheter för progression kan detta vara en stark motivation för dig.
Vilka är de närmaste målen för företaget eller avdelningen? För att se hur du skulle kunna bidra till företagets framtid. Om dina egna mål och visioner stämmer överens med företagets har du större chans att trivas med jobbet.

Gör dig redo för din kommande intervju

Använd dessa fem frågor som en grund för din förberedelse inför intervjun. Genom att ställa rätt frågor visar du inte bara upp ditt engagemang och din motivation, utan du erhåller också viktig information om företaget och positionen

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!