Hem » The man that i love sat me down last night rate

The man that i love sat me down last night rate

by runyourtable
0 comment

Artikeln: ”Mannen som jag älskar satt mig ned igår kväll betyg”

Mannen som jag älskar

Min kärlekshistoria började ganska vanligt. Vi träffades, vi flirtade och jag blev hopplöst kär. Och mitt i all den kärlek och passion som vi delade, satt mannen som jag älskar mig ned igår kväll.

Igår Kväll

Under ljusen från stjärnorna och melodin av vår sång, bad han mig sitta ner. Hans ögon var klara, fyllda med en seriositet som jag sällan sett. Det var inte någon vanlig kväll, de förväntansfulla blickarna och oroliga leenden sa allt.

Betyget

Diskussionen handlade om oss, vår framtid tillsammans. Vi skrattade, diskuterade och analyserade vårt förhållande med all öppenhet och ärlighet som krävdes. Och då kom betyget, en utvärdering av oss själva som partners och hur vi kan förbättra oss för att ha en ännu starkare relation.

Här är en sammanfattning av vår diskussion –

Parameter Mitt Betyg Hans Betyg
Kommunikation 7 8
Förståelse 9 8
Stöd 9 10
Kärlek 10 10

Så, där har vi det. Mannen som jag älskar satt mig ner igår kväll och vi betygsatte vårt kärleksliv. Ett ovanligt steg, kanske. Men det har stärkt vår historia av kärlek.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!