Hem » Royal canin sterilised 37 10 kg + 2 kg gratis

Royal canin sterilised 37 10 kg + 2 kg gratis

by runyourtable
0 comment

Fördelar med Royal Canin Sterilised 37 10 kg + 2 kg Gratis

De flesta husdjursägare vet nu att sterilisering är en nödvändig del av att hålla deras kära katt onaturligt. Men hur hjälper maten som Royal Canin Sterilised 37 mot detta, särskilt när det ges i en mängd av 10 kg med 2 kg extra utan kostnad? Låt oss dyka djupt!

I steriliserade katter tenderar vikten att öka på grund av förändringen i hormonnivåer, vilket gör dem mer benägna att falla in i termer med fetma. Detta är där Royal Canin Sterilised 37 spelar in, med sina noggrant avvägda näringsinnehåll hjälper maten katter att hålla en hälsosam vikt.

De unika egenskaperna hos Royal Canin Sterilised 37

Den här produkten är mer än bara en påse torrfoder. Det är en skräddarsydd dietplan som fungerar för alla steriliserade katters behov. Med en exakt blandning av proteiner, mineraler, vitaminer och essentiella fettsyror, Royal Canin Sterilised 37 ger din katt den bästa chansen för en hälsosam och lycklig livsstil.

Fördelarna går dock utöver bara viktbehandling. Eftersom det hjälper till att bibehålla urinens PH-nivåer, blir det också till hjälp för urinvägarnas hälsa.

Innehåll och fördelar med Royal Canin Sterilised 37 enligt nedan:

Innehåll Fördelar Procent
Protein Hjälper till att bygga och reparera kroppsvävnad 37%
Fibrer Assisterar i matsmältning 6.1%
Fett Ger energi 12%
Mineraler Styrker immunsystemet 7.3%

Var inte rädd att investera i din katts övergripande hälsa och välbefinnande. Sedan Royal Canin Sterilised 37 kommer med en extra påse med 2 kg gratis när du köper en 10 kg påse, får du absolut bästa värde för pengarna!

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!