Hem » I want to die but i want to eat tteokbokki

I want to die but i want to eat tteokbokki

by runyourtable
0 comment

Jag vill dö, men jag vill äta tteokbokki

Har du någonsin känt som om livet blir lite för överväldigande? Det handlar inte om att inte vilja vara här längre, det handlar mer om att vilja ha en paus och ändå se meningen med njutning av små saker som tteokbokki! Du kanske undrar ”Vad är tteokbokki”?

Vad är det? Varifrån kommer det? Vad smakar det?
Tteokbokki Sydkorea Det är ett varmt, kryddigt och smakrikt tilltugg

Varför tteokbokki?

Tteokbokki är en kraftig och tröstande maträtt som kan skänka lite ljus i dina mörka stunder. Du vet, livet kan ibland vara lite som tteokbokki. Det är några bitar som har en stark hetta, och andra delar är mjuka och tröstande. Trots värmen och det sårar det oss, vi återvänder alltid till den. Varför? För att smaken, upplevelsen, minnena de är för starka, välsmakande för att glömma.

Hitta njutning i små saker

  • Ta en bit av tteokbokki
  • Fördjupa dig i dess smak
  • Le mot den komfort det ger
  • Repetera processen

Så nästa gång du känner att du vill dö, men vill äta tteokbokki, kom ihåg det här: livet är komplicerat, det är fylligt, smakfullt, ibland för kryddigt och ibland bara rätt. Precis som den läckra skålen tteokbokki framför dig.

Relaterade inlägg

Om oss

Runyourtable.se är ett nöjesmagasin som blandar högt och lågt. Du finner inlägg om både teknik, mat & dryck, nöje, sport och fritid.

Senaste nytt

GDPR

För att läsa hela  integritetspolicyn kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter vänligen klicka här.

Reklam & annonser

Vill du annonsera?

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya inlägg. Låt oss hålla dig uppdaterad!